Meny Lukk

En liten stevnerapport fra vårt (modifiserte)”F-Class” klubbstevne!

Hei.

Vil få takke alle deltakere, og bidragsytere til at dette lille stevnet ble helt supert. John og guttene ute i “Blaker-gjengen” hadde gjort en god jobb, og lagt tilrette for et lite, og koselig F-Class stevne på Blakerbanen. Vil også få rette en takk til skytterlaget som låner bort banen til oss!

På dette stevnet så ble påmeldingsfristen noe kort, dessverre, men likevel så ble vi 14 mann (lite med damer). Jeg tror vi var ganske jevnt fordelt i de to klassene “F-Open” og “F-Target”. Været var strålende, med sol og fæl mirage, men humøret var på topp, og alle hjalp til og bidro til å dra arrangementet. Det gleder å se at det var mange “nye” som møtte opp, som kanskje ikke har vært med å konkurrert så mye på papp ennå, og som høylydt viste entusiasme over denne sporten. Noe som gleder minst like mye, er at noen av de gamle ringrevene også møtte opp. På denne måten får vi virkelig et godt miljø, der vi kan høste erfaringer av hverandre og kose oss sammen på skytebanen.

Skytingen gikk smurt, og vi skaut på 100m (NBSF’s 100m poengskive), på 300m (25m pistolskive), og på 500m (NBSF’s 500m Poengskive). 10 skudd på hver skive. Det ble ganske spennende, da miragen gjorde at vi ikke så et eneste kulehull fra og med 300m, og vindflaggene snurret livlig rundt. På 500m så hadde vi gongene å hjelpe oss med, men på 300m var det ingenting. Så her hadde de som kjente sin resskap, en fordel. I og med at vi var kun 3 lag, så gjorde vi unna skytinga relativt raskt. Det som tar mest tid, er selvsagt å hente skiver. Spes på 500m. Men spreke gutter, som antakelig har gjort mye ugang i ungdommen og var raske til beins, ordnet den biffen. Etter skytinga så tente vi grillen og hadde en “varm-lunch” i sola, før dømminga av skivene ble gjort. Mange hadde andre gjøremål ventende og reiste før resultatene ble kungjort, men lista legges ut her. Gratulerer til alle, og spesiellt til vinnerene i begge klasser! Mye bra skyting! Premier blir ordnet i ettertid!

Takk for et artig stevne!(dette blir ikke siste gangen)

Hilsen styret v/Arild.Kapp-skyting!Klargjøring. Kapp-skyting! Sjefen Alvorets time. Høy konsetrasjon Grilling

Resultater f-class 8 mai 2013