Meny Lukk

NM Poeng 500m: Rapport m/ bilder

NM 500m UNL, Trondheim 2012.

Tradisjonen tro, reiste en delegasjon fra vår klubb opp til våre venner på Nidaros(Trondheim) for å kappskyte om Norgesmestertittelen i både “beste gruppe” og “beste poengsum”.

Gutta der oppe hadde lagt ned en kjempejobb i å oppgradere sine skivestativer, selvanvisere, og flagg, så det var en fryd å se. De er meget heldige som har et slikt anlegg, og ressurspersoner som legger ned jobb i å få dette perfekt. WELL DONE, Nidaros BSK!!

Lørdag morgen barket det hele i gang, med “gruppeskyting”, i strålende og varmt vær. Nettopp sistnevnte gjorde det nesten umulig å kunne se hvor man traff på skiva, fra standplass, så det ble spennende. Etter tre harde runder, og med litt sodd i magan på midten av dagen, så måtte vi bare innse at trønderene hadde gjort storeslem å gjorde “reint (premie)bord”. I alle fall i klassen BR. Må bare unnskylde at jeg ikke har fullstendig oversikt over hvilken klubb alle de liggende skytterene kom fra, men jeg mistenker at det var mest trøndersk der også.

Vår beste skytter i “gruppe”, var Fredrik Nor, som for øvrig skaut meget bra hele helga!

HOBK hadde et  ekstraordinært “krisemøte” lørdag kveld, der vi la en ny strategi for neste dags poengskyting.

Søndag morgen, i lett oveskyet vær og 6 grader, barket det i gang igjen.

Denne gangen “poeng”. Lys og varmeforholdene denne dagen var mye bedre for de som hadde kikkerter som kunne se treffene i skiva, eller med spotteren.

Men vinden var mye mere utfordrende denne dagen, da den snudde flere ganger.

Var man ikke på vakt her, så kunne skudd dra ut 15-20cm.

Knut Inge Olsen(nidaros) var det lite vi kunne gjøre med denne dagen også, men vårt krisemøte bar i alle fall frukter. Erik Lund kom som nr 2, med lik poengsum som nr1, men med noen færre innertreff dessverre. Undertegnede kom som nr3, noe jeg er meget godt fornøyd med, og skaut dagens eneste 100p skive med 3x. Og under der var det flere HOBK -skyttere. Så dette var bedre enn lørdag.

Jeg vil få GRATULERE ALLE VINNERE, i ALLE KLASSER, og gratulere Nidaros Benskeskytterklubb for et flott stevne!

Mvh, Arild

 

Noen bilder