Meny Lukk

Kick off! Ny bane.

Hei.

Jeg kan med glede få meddele alle at HOBK har undertegnet en låne-/bruks-avtale på en (snau) 600m bane oppe på Ringerike Skytesenter (Buttentjern). Avtalen er foreløpig to-årig, med mulighet for utvidelse før avtalens utløp. Vi har avtalefestet to skytedager pr.mnd, inkl èn lørdag. Foreløpig er denne banen under utvikling, og standplass har ennå ikke overbygg, slik at til å begynne med så vil dette være “utendørs-sport” med vær og føre avhengighet. Standplass består forløpig av grus. Det står også, foreløpig, to betongbenker der (ta med stol). Foreløpig kan det skytes på de fleste hold ut til snaut 600m, med unntak av avstander mellom ca 300m>>>>500m. Det er skivestativ på snaue 300m og 500m, og selvanvisere på 600m.

Planen er, på sikt, å kunne tilby èn fast trenings-lørdag pr.mnd, og kanskje en fast ukedag. Ukedager vil funke dårlig igjennom vinterhalvåret foreløpig, men dette får vi se nærmere på. Kanskje vi kan skyte midt på dagen også, hvis noen skulle ha mulighet.

Foreløpig så åpner vi ballet, lørdag 7 November, 2015, kl.9, og skyter så lenge det er lyst, eller så lenge folk gidder!  Det vil være litt sparsomt med fasiliteter enn sålenge, så ta med dere litt utstyr: som battdrill, litt skruer osv. Skivestativet på 500m er tilpasset våre 500m skiver. Vi betaler leie for banen, så vi vil måtte avkreve hvert medlem kr.50,-, som betales før dere skyter! Skyttere som ikke er medlemmer hos HOBK, blir avkrevd kr.100,-. Her må vi være såpass strenge at ingen får skyte hvis de ikke har betalt. Så ta med cash, please! 🙂

Vel møtt!

(mulig denne infoen blir oppgradert ettersom jeg kommer på ting som kan være glemt.)

MVH

Arild Støen