Meny Lukk

Numedal 500meter UNL 2012: Rapport m/ bilder

En liten beretning fra Numedalsstevnet 2012

Hei.

Undertegnede, Tord, og Glenn reiste opp på torsdag ettermiddag for å være klare til dyst fredag morgen, da Jofla og de andre skulle komme. Utpå kvelden så kom første pulje fra Nidaros også og det ble en koselig kveld. Fredag sto vi opp i gnistrende solskinn og reiste opp på banen for å begynne å rigge til. Eli var en smule bekymret, da det ikke var igjen snø, og p-plassen var en “smule” klinete.
Bilde

Men forholdene fremme på standplass var MYE bedre, så dette var ingen krise, og frosten om natta gjorde at det ikke var like bløtt fra morgenen av. Slik er det bare med utendørssport i Norge! :wink:
Når snøen ble borte, så ble det også dårlig scooter-føre, slik at Eli hadde ordnet med lån av en ATV fra Aasen Bil og Landbruk. (som vi fikk sponset lånet av), så var den saken løst. Benker ble plassert og vatret opp, liggende standplass ble etablert ved hjelp av litt høy og flis for å dekke over litt bløt jord.
Eletronikken ble kjørt ut og rigget opp, sammen med vindflagg, og gonger og vi var “ready to rumble”!
Så ble det innskyting på eletronikken ettersom folket møtte opp, i strålende solskinn og varmt vær.
Lørdag morgen kl 9.00 startet stevnet, og været var lovende:

Bilde
Gjengen klar for dyst!

Bilde
Benkene.

Bilde
En av de som skaut liggende. Her med “skydd” for sidemannen i form av en vedsekk.

Bilde
Som sagt: været var flott, og det var kos å være ute.

Bilde
Poengskivene til NBSF.

Bilde
Gonger må vi ha!

Bilde
Et velfyldt premiebord, om vi må skryte litt av oss selv, og ikke minst av våre sposorer!!(sjekk våre sponsorer tidligere i tråden)

Bilde
Premieutdelingen, med en ikke ukjent mann i spissen.

Bilde
En stolt og fabelaktig hyggelig gjeng! :D

Stevnet gikk meget greit og alle tok i tak for å hjelpe til der det trengtes. Vi lærte noe også, og det er at tolker bør/må brukes under et slikt stevne, da det var mange “luringer” som satt vanskelig nære streken. Disse var leie å dømme uten tolk.
Dette var et meget vellykket stevne, i allefall fra vårt ståsted, og gi oss gjerne hint om ting som kunne vært annerledes, for vi satser fullt og holdent på å fortsette med disse stevnene.
Og kanskje mest av alt: takke Eli for den formidable innsatsen fra hennes side for å få dette til, og det faktum at hun stiller gård og grunn til disp for oss. Dette var 6 året! :D
Så takk for samværet, og velkommen tilbake!

Mvh,
Arild – Leder.